EXOXE® is een innovatief product dat meer dan 6 miljard micropartikels van exosomen bevat, de krachtige extracellulaire vesikels. Exosomen bevorderen huidverjonging en weefselvernieuwing, dankzij hun doordringende eigenschappen, zonder dat injecties nodig zijn. EXOXE® vertegenwoordigt een evolutie voorbij conventionele exosoomproducten en belichaamt de hoogste kwaliteit.
SKU:EXOX-0000
Merk:EXOXE™
Concentratie:Lyofiliseerd Poeder: Gehydrolyseerd Collageen (886.000PPM), Collageen (100.000PPM)
Natriumhyaluronaat
Indicatie:Behandelt droge, slappe, beschadigde huid
Bestrijdt huidveranderingen, acne-littekens, atrofische littekens, striae
De verpakking bevat:5 x 50mg Flesje PURE EXO - Lyofiliseerd Poeder
5 x 5ml Flesje Gesteriliseerde HA Oplossing
Duur van de resultaten:Resultaten kunnen tot 12 maanden aanhouden. Het effect en de duur van de werking zijn voorwaardelijk
Artikelen:Wat zijn Exosoombehandelingen?
Fabrikant:Regenbogen Co., Ltd.
L-Isoleucine/L-Isoleucine: Sleutelaminozuur voor spiergroei, energie en herstel. Populair in sportvoeding en fitnessproducten.
L-Isoleucine/L-Isoleucine, een vertakte keten aminozuur (BCAA), speelt een cruciale rol in de spierstofwisseling en -groei. Het bevordert de energieproductie tijdens intensieve lichamelijke activiteit en ondersteunt het spierherstel. L-Isoleucine/L-Isoleucine wordt vaak ingenomen door atleten en fitnessliefhebbers om de uithoudingsvermogen te verhogen en spierafbraak te voorkomen. Het helpt ook bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het bevorderen van een stabiele stikstofoxideproductie. Dit aminozuur is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder poeder en capsules, en wordt gebruikt door mensen die hun sportprestaties willen verbeteren of hun spiergezondheid willen bevorderen. L-Isoleucine/L-Isoleucine biedt een breed scala aan potentiële voordelen voor fitness en welzijn.
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Lomo embuchado" of "Caña de lomo", vervaardigd door een rijpings- en droogproces van meer dan 45 dagen. Formaat: doos 200g, zak 5kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak